Novosti

Pročitajte sve aktualne informacije o radu udruge

Najave sastanaka

Ovdje možete pronaći najave nadolazećih sastanaka.

SKUPŠTINA UDRUGE

Redovna sjednica skupštine Hrvatske udruge stečajnih upravitelja održat će se 31. svibnja 2019. u 14:00 sati u prostorijama Viadukt d.d. u stečaju, Zagreb, Kranjčevićeva 2.

Najave sastanaka

Ovdje možete pronaći najave nadolazećih sastanaka.

Trenutačno nema sastanaka u najavi.

Održani sastanci

Pogledajte datume, teme i zaključke s održanih sastanaka.

 Zagreb – povodom tragičnog događaja ubojstva na  šibenskom području, Hrvatska udruga stečajnih upravitelja, u suradnji s Udrugom hrvatskih sudaca, objavila je u nedjelju 31. siječnja 2021., službeno priopćenje za medije koje možete pročitati na našim stranicama – Preuzmi priopćenje

 
 

Zagreb – dana 17.12.2020. godine u Zagrebu održana je redovita Skupština Udruge putem online Zoom platforme. Dokumenti i obavijesti članovima koji nisu bili u mogućnosti prisustvovati bit će dostavljeni putem e-maila.

Zagreb – u suradnji s Hrvatskom udrugom mirenja, dana 19.11.2020., održali smo webinar s temom “Medijacija kao alat stečajnih upravitelja za preuzimanje kontrole nad rizicima sporenja tijekom stečajnih postupaka” Snimku webinara možete pogledati na Youtube kanalu Hrvatske udruge za mirenje: https://youtu.be/Pv_VlUauKMM

Zagreb – dana 31.05.2019. godine u Zagrebu održana je redovita Skupština Udruge. Dokumenti i obavijesti članovima koji nisu bili u mogućnosti prisustvovati bit će dostavljeni putem e-maila.

Zagreb – Sastanak stečajnih upravitelja s područja Zagreba održan je 08. ožujka 2019. godine U prostorijama tvrtke Viadukt d.d. u stečaju u 14:00 sati.

Split – Sastanak stečajnih upravitelja s područja Dalmacije održan je u Splitu, dana 28.03.2019. godine s početkom u 17 sati u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca, Područni ured Dalmacija, Bernardinov prilaz 1/II.

Osijek – Sastanak stečajnih upravitelja s područja Slavonije održan je 15. ožujka 2019. godine na Ekonomskom fakultetu u Osijeku u 11.00 sati u dv. 5.

Zagreb – dana 02.04.2019. godine održana je prezentacija sustava “E-komunikacija” u Zagrebu u prostorijama Hrvatske odvjetničke komore u 14:00 sati. Prezentaciji su prisustvovali Državni tajnik u Ministarstvu pravosuđa dr.sc. Kristian Turkalj i predsjednik Trgovačkog suda u Zagrebu Nino Radić.

Rijeka – dana 03.04.2019. godine u Rijeci je održana prezentacija sustava “E-komunikacija” organizirana za stečajne upravitelje s područja Trgovačkog suda u Rijeci.

Osijek – u travnju 2019. godine u Osijeku na Ekonomskom fakultetu održana je prezentacija sustava “E-komunikacija” organizirana za stečajne upravitelje s područja Trgovačkog suda u Osijeku.

Split – u travnju 2019. godine u Splitu je održana prezentacija sustava “E-komunikacija” organizirana za stečajne upravitelje s područja Trgovačkog suda u Zadru, Splitu i Dubrovniku.

Scroll to top